Volg ons:

Beach

De beachsport is in de afgelopen jaren gestegen in populariteit en zal naar verwachting blijven stijgen. Het is hip en modern, onderdeel van een lifestyle, een olympische sport en er zijn wereldkampioenschappen. Beachsport sluit aan bij de ontwikkelingen in de samenleving, het is laagdrempelig en sporten kan op welk gewenst moment. Tevens geeft het diverse zaalsporten de mogelijkheid om in de zomermaanden door te trainen. Op de huidige velden worden de volgende beachsporten beoefend; beachvolleybal, beachhandbal, footvolley, beachtennis en beachsoccer.

De werkgroep beach bestaat uit enthousiaste jonge ondernemende mensen met een grote passie voor de beachsport. Zij denken samen na over beheer en exploitatie, zelfwerkzaamheid en de locatie. Betrokken zijn handbalvereniging Borhave, volleybalvereniging Apollo8 en Webton Beach Twente en samen vertegenwoordigen zij zevenhonderdzeventig leden. Webton Beach Twente beheert de velden.

Aan de hand van een relatieschema, een overzicht van alle functionaliteiten in en rondom het sportcomplex, is een masterplan gemaakt door een architectenbureau. De outdoor beachvelden hebben een geschikte plek gekregen ten opzichte van de nieuwe indoor-beachhal die d.m.v. een rolluik een verbinding met buiten tot stand brengt. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens voor uitbreiding en de mogelijkheid het hele jaar te kunnen spelen en trainen.

Contact

Wilt u meer informatie over ’t Wooldrik of bent u geïnteresseerd in sponsoring.

info@bornesport.nl