Volg ons:

Wooldrik borne

Strategisch project 't Wooldrik

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring wordt gebruikt door Borne Sport, afdeling Welzijn & Educatie, onderdeel sport, van de gemeente Borne en is bedoeld voor de website www.WooldrikBorne.nl.

 

Bezoekadres:
Gemeente Borne
Borne Sport
Rheineplein 1
7622 DG Borne

 

Postadres:
Gemeente Borne
Borne Sport
Postbus 200
7620 AE Borne

074-2658686
info@wooldrikborne.nl

 

Algemeen
Borne Sport verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige manier. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen in onze organisatie rondom al onze diensten en producten. Bij de verwerking van gegevens houden we ons aan de eisen die de Autoriteit Persoonsgegevens in de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

 

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot een persoon. Voorbeelden zijn naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

 

Doeleinden
De gegevens die worden gevraagd zijn in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en worden uitsluitend gebruikt om vragen die via het contactformulier zijn binnen gekomen te beantwoorden, voor het versturen van een nieuwsbrief of voor opgave van activiteiten.

 

Websites of diensten van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen helaas niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met persoonsgegevens omgaan.

 

Cookies
Op deze website maken wij geen gebruik van cookies, echter als op onze site een Youtube filmpje wordt ingeladen, kan er wel een cookie door Youtube geplaatst zijn.